TRANSPORTER
Transporter

Vägtransport i Östergötland och norra Småland

När du behöver biltransport, fordonstransport eller vägtransport är vi på A.R.A Bärgning din självklara partner. Det kan handla om att en bil eller ett annat slags fordon behöver flyttas från punkt a till punkt b. Ofta är det inte på grund av ett fel, det finns många skäl till att en transport behövs. Vår erfarna personal hjälper dig alltid på bästa sätt. Du hittar oss i Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Ödeshög, Tranås, Åtvidaberg, Kisa, Eksjö och Nässjö. Kontakta oss när du behöver en trygg transport – vi transporterar ditt fordon till den plats du önskar.

Kontakta oss på 020-29 76 76 när du behöver snabb hjälp att flytta en bil eller annat fordon. Vårt team arbetar dygnet runt och hjälper dig med vägtransporten. Vill du boka en transport eller komma i kontakt med vår personal hittar du även fler telefonnummer på vår kontaktsida.

 

Säker och trygg biltransport

Ibland vill eller kan du av någon anledning inte själv köra bilen dit den ska. Det kan handla om flytt av icke fungerande fordon från en plats till en annan, transport av bil vid försäljning eller transport av avställt fordon. Oavsett anledning till att du behöver vägtransport kan vi hjälpa dig, tryggt och säkert.

 

Transport och flytt av tunga fordon

Det händer att en entreprenadmaskin, exempelvis en grävmaskin eller en truck, behöver fraktas från en plats till en annan för att ett jobb ska kunna genomföras. Då hjälper vi till, så att ditt arbete kan rulla på. Vi på A.R.A Bärgning erbjuder alltid en trygg och pålitlig tungtransport. Vår kunniga personal transporterar alla typer av fordon. Kontakta oss när du är i behov av tungtransport.

Bärgning dygnet runt

020-29 76 76