STARTHJÄLP
Starthjälp

Starthjälp för bil och andra fordon

Visst är det besvärligt om bilbatteriet laddar ur och du blir ståendes i vägrenen, det finns inget bra tillfälle för det. Vi på A.R.A Bärgning erbjuder självklart starthjälp av bilar och andra fordon. Du kan alltid lita på oss för snabb och säker starthjälp – dygnet runt året om. Skulle du sedan behöva hjälp med bärgning till hemmet eller en verkstad hjälper vi även till med det. Vi erbjuder ett fulltäckande utbud inom vägassistans och är verksamma i Vadstena, Ödeshög, Tranås, Åtvidaberg, Kisa, Eksjö, Nässjö, Motala och Linköping.

Behöver du akut starthjälp för bilen, bussen, lastbilen eller annat fordon så kontakta vår jour på 020-29 76 76. Vill du kontakta våra bärgare på en specifik ort finner du direktnummer på vår kontaktsida. Med god lokalkännedom kan vi ta oss till dig och starta ditt fordon, snabbt och smidigt.

 

Vi startar din bil

Få saker är väl så retliga som att inte få igång bilen när du har en tid att passa. Bilen borde starta, men någonting är fel. Ofta är det inte något allvarligt problem, snarare problem med bilbatteriet som kan ha laddat ur. När det inträffar behöver bilen inte bärgas till en verkstad – det räcker med starthjälp för att få igång den. Genom starthjälp på plats slipper du inte värdefull tid, och du slipper onödigt krångel. Kontakta oss när du behöver starthjälp, så att du kan fortsätta din dag som planerat. Vi arbetar kring orterna Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Ödeshög, Tranås, Åtvidaberg, Kisa, Eksjö och Nässjö.

 

Starthjälp för tunga fordon

Inte bara personbilar har svårt att starta – även olika tunga fordon kan behöva starthjälp. På A.R.A Bärgning har vi lång erfarenhet av att arbeta med tyngre fordon. Vi erbjuder självklart starthjälp för lastbilar, bussar och olika entreprenadmaskiner. Genom starthjälp kan du fortsätta ditt arbete som planerat. Behöver du även transporthjälp hjälper vi gärna till med det.

Exempel på fordon vi brukar starta:
• Personbilar
• Motorcyklar
• Mopeder
• Lastbilar
• Bussar
• Entreprenadfordon

Bärgning dygnet runt

020-29 76 76