BILBÄRGNING

Bilbärgning i Östergötland och norra Småland

Har du blivit ståendes längs vägen? Lugn – vi hjälper dig att bärga din bil. Oavsett om felet beror på en olycka, elfel, bensinstopp, urladdat batteri eller punktering behöver du snabbt få hjälp av en professionell bärgare. Med lång erfarenhet, rätt utbildning och rätt kapacitet är vi din självklara bärgningspartner. Vi har vad som krävs för att erbjuda en trygg och säker bärgning – i alla väder.

Vi är verksamma i Östergötland och de norra delarna av Småland. Några av orterna där vi erbjuder bärgning och vägassistans är Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Ödeshög, Tranås, Åtvidaberg, Kisa, Eksjö och Nässjö. Med genuin kunskap om vägarna och regionen kan vi hjälpa dig på bästa sätt när du behöver hjälp av en bärgare.

Du som kund är vår högsta prioritet och vi tummar inte på kvaliteten i vårt arbete. Med vår hjälp kan du alltid känna dig trygg och säker ute på vägarna.

Vanliga situationer då du behöver bärgning:
• Drivmedelsbrist
• Dikeskörning
• Punktering
• Motorfel
• Trafikolycka
• Tankat med fel drivmedel
• Stopp av annan orsak

Är du i akut behov av bilbärgning? Ring oss på 020-29 76 76. Vill du komma i kontakt med bärgare på en av våra specifika orter hittar du deras direktnummer på kontaktsidan.

 

Jouröppen Bilbärgning

Det går inte att veta i förväg när bilen kommer att krångla, har du otur kan du bli ståendes längs vägen mitt i natten. Därför är det viktigt att du snabbt ska få hjälp av en professionell bärgare. Vi har jouröppet och arbetar alltid för att vara på plats så snart som möjligt, för din trygghet.

Kontakta oss på A.R.A Bärgning när du behöver bilbärgning. Vi är redo att rycka ut – dygnet runt, året om!

 

Falck Vägassistans och SOS International

Vi är anslutna till Falck Sverige. Med Falck Vägassistans får du ett heltäckande skydd när du behöver vägassistans i Sverige – utan att behöva betala självrisk.

Vill du veta mer? Ring Falck Sverige på 020-87 00 00 eller gå in på falcksverige.se för mer information.

Vi samarbetar med SOS International. De erbjuder all slags vägassistans inom hela Norden och Europa. Blir du ståendes med en havererad bil, eller annat fordon, i Norden eller Europa hjälper SOS International dig. De erbjuder reparation på plats, bogsering till verkstad och mer därtill.

Läs mer om SOS International Vägassistans på deras hemsida.

Bärgning dygnet runt

020-29 76 76